Tre dagars ledigt
Oj vilken lyx att jag har hela måndag, tisdag OCH onsdag ledig. Men det vill jag tycka att jag förtjänar efter denna helveteshelg där jag varje dag haft frukost på scandic och stängt jacob aall på kvällarna.
Kos
Igår var iallafall första dagen ledig fast den spenderades på jobbet. Vi började med en brandrunda med lasse för att lära oss allt om evakuering, nödutgångar och hur man ska öppna rummen och grejer. Sen fortsatte vi med en riktigt bra vinprovning. Vi provade 12 olika viner både till mat och som sällskapsvin. Lärde mig mycket nytt och det var kul att se vilka viner som absolut inte passade med en maträtt eller vad som gifte sig väldigt bra. Det var även menysmakning då vi började med ny meny igår och det serverades så sjukt mycket gott. Bla:
Fisksoppa, skaldjurssoppa med krabba, anddeconfi sallad, sallad med friterad chevre, rencarpaccio, vild hälleflundra med risotto, stekt ren med potatis, enbär och sellerikräm, stekt ankbröst med portvinsås och potatismos, chokladfondant, äppletarin, baklava och chokladtarin. Alltså yummy in my tummy. Bäst vad ankconfi och stekt ren.
Efter provsmakningen drog jag och karolina och satte oss på crepe de mari och drack kaffe och snackade strunt. Mysigt! Sen svängde jag förbi polet och köpte en flarra rödvin, och förbi en inredningsbutik och köpte lite julpynt.

Sen spenderade Robin och jag kvällen med desperate housewifes, vin, färsfyllda paprikor och kos. Världens bästa dag